luni, 27 septembrie 2010

Guerlain Terracotta Bronzer pe post de blush

De ceva vreme ma preocupa relatia mea cu blush-ul. Am inceput sa ii acord mai multa atentie ca oricand si am inceput sa ma perfectionez in aplicarea sa, lucru deloc usor, si, as spune elementar.
Sunt pasionata de make up, ma preocupa foarte mult esteticul, combinarea culorilor si de obicei sunt multumita de ceea ce desavarsesc pe fata mea. In legatura cu combinatia culorilor, si aici nu ma refer doar la culorile de pe pleoapa, recunosc ca merg mai mult pe intuitie si pe propriul simt estetic. Sunt insa cateva reguli elementare de combinare a culorii blushului cu culoarea rujului, de exemplu.
Imi plac rujurile nude pana la extrem, pentru ca ador sa imi accentuez ochii si de cele mai multe ori folosesc nuante inchise. In legatura cu blushul, dintotdeauna am cautat un blush nuanta destul de inchisa, de piersica coapta, insa doar pentru un contouring usor schitat si oricum bine blenduit cu pensula si ulterior corectat cu perle iluminatoare, aplicate de-o parte si de alta a zonei pe care aplic blushul.

Cand am observat nuanta 01 (cea mai deschisa) de la Guerlain Terracotta Bronzer mi-am dat seama ca este exact nuanta pe care mi-o doream si am realizat investitia (spun investitie gandindu-ma si la pretul sau si la efectele asteptate).
Am folosit acest bronzer exclusiv ca blush si deloc ca bronzer si imi place foarte mult. Se aplica usor, se dozeaza extraordinar de bine, iar pentru mine acest lucru este esential si important intr-o masura si mai mare, fiind pana la urma pudra bronzanta, nu blush. Se pastreaza perfect pe obraz timp de 10 ore, desi in timp isi modifica consistenta. La aplicare este mat, dar in acelasi timp si cu reflexe de lumina, foarte discrete, fara a fi glossy. In timp capata un aspect usor cremos, dar deloc deranjant, ba chiar are un aspect de produs fixat mai bine pe ten. Nu stiu de ce are aceasta reactie pe tenul meu, pentru ca nu am tenul gras, ba dimpotriva. Poate fi din cauza cremei aplicate ca baza sau datorita primer-ului, desi nu as exclude nici "vina" fondului de ten, acesta fiind cremos. Per total imi place foarte mult, sunt multumita de el, cu rolul pe care il folosesc eu. Sunt multumita de nuanta sa, merge perfect cu un ruj nude, si oricat de mult as accentua ochii nu obtin efect de masca per total, pentru ca aplic pudra astfel incat sa arate foarte natural si ce un contur de abia schitat.
Am fost foarte uimita sa citesc despre gama Terracotta si despre pudra bronzanta, in special, ca s-a "nascut" in 1984. Suntem aproape de o varsta.
"Since its creation in 1984, Terracotta Moisturising Bronzing Powder has become a legendary product and the secret weapon of all women! Its unique texture has always been Guerlain's best kept secret. It leaves no lines or marks, only a natural, radiant luminous tan as never seen before. (True, cum spuneam se aplica cu usurinta, iar faptul ca este discret si usor de dozat este un argument in plus pentru mine de a-l folosi pe post de blush)
Its formula enriched with moisturising ingredients does not dry out the skin and ensures long-lasting comfort. Its lightness, ease of application, bewitching and instantly recognisable scent make it a truly cult product." (www.guerlain.com)

Un comentariu:

  1. Hihihi, blush-ul tau este contemporanul meu ;;) sa-l folosesti cu placere cat mai mult timp!

    RăspundețiȘtergere