duminică, 19 septembrie 2010

Baza de machiaj Avon MagiX


Dupa revelatia descoperirii primer-ului pentru ochi Too Faced Shadow Insurance, imi doream sa incerc si un primer pentru fata. Inainte de a investi ceva bani in acest produs, m-am gandit sa il incerc pe cel de la Avon, baza de machiaj MagiX.
Este un produs bun, se aplica destul de usor, daca reusesc sa trec peste mirosul infiorator, absolut oribil. Desi cei de la Avon recomanda a fi folosit si ca atare, si ca baza de machiaj, nu as recomanda nimanui sa il foloseasca ca atare, pentru ca nu face nimic pentru aspectul tenului daca este aplicat si lasat liber pe fata. Este adevarat ca matifiaza, dar asta nu este un rezultat vizibil. Mie mi-a format o parere destul de controversata.
Am aplicat produsul dupa aplicarea in prealabil a unei creme hidratante pe care o foloseam de obicei inainte de fondul de ten. Am aplicat apoi, dupa circa 5 minute fondul de ten Max Factor Lasting Performance. Pot sa spun ca rezultatele au fost remarcabile. Fondul de ten s-a aplicat mult mai usor, baza de machiaj i-a sporit puterea de acoperire, lucru la care nu ma asteptam, dar ma bucura peste masura si per total a rezistat si mult mai ok pe fata. Acest lucru pot sa il spun si despre blush, care aplicat peste fondul de ten tratat in prealabil cu baza de machiaj, a ramas la locul lui o zi intreaga. De obicei, se mai estompa pe parcursul zilei sau se intindea sau devenea "cremos". Desi nu am probleme cu tenul, nu am denivelari pe fata, pot sa spun ca baza MagiX mi-a oferit un plus de matifiere, ceea ce a dus la tot ceea ce am spus: plus de acoperire a fondului de ten, rezistenta si un aspect al tenului mult imbunatatit fata de datile cand nu utilizam produsul.
Partea controversata a venit cand am folosit baza de machiaj inainte de fondul de ten Max Cover de la Estee Lauder, fondul meu de ten preferat pe viata. Nu mi-a placut, si a reactionat exact la polul opus fata de Lasting Performance, pe care l-a potentat. De data aceasta mi s-a parut ca a stirbit din puterea incredibila de acoperire si nu mi s-a parut nici ca matifiaza tenul. L-a facut sa arate cam incarcat si gras, lucru pe care tenul meu nu il cunoaste sub nicio forma. Probabil rezultatul asta nesatisfacator este cauzat de faptul ca Max Cover este perfect asa cum este :P
Per total as recomanda produsul, chiar m-a impresionat ce poate. Voi sti de acum incolo sa nu il mai folosesc in combinatie cu Max Cover si il voi incerca si cu alte fonduri de ten. Sunt curioasa ce efecte are cu Toleriane, dar acesta s-a terminat demult si ma gandesc sa imi achizitionez unul nou.
A mai scris despre acest produs si Camelcutza.

6 comentarii:

  1. heeei si eu am asta de catva zile si ma pregatesc sa ii fac review azi :) Mie imi place super mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine review ul tau,chiar ma tenta si pe mine sa mi achizitionez un primer pentru ten si nu stiam ce sa aleg.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu ma gandeam sa'l cumpar...ptr coamnda viitoare il trec in lista:) Ica

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, azi o sa ridic coletu de la Posta, mi-a ajuns niste farduri printre care un primer ptr.fata Revlon, o sa vin sa-ti impartasesc cum se "comporta ":) Ica }{

    RăspundețiȘtergere
  5. l-am comandat si eu , dupa asa review-uri am zis ca la sigur nu dau gres cu el ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ica, Unika, imi cer scuze ca va aprob dupa o mie de ani, insa au fost niste probleme cu alertele de la Blogger :(
    Ica, neaparat vreau sa stiu cum este primer-ul Revlon
    Unika, in cazul asta sper sa nu fi dezamagita :)

    RăspundețiȘtergere