sâmbătă, 10 aprilie 2010

Un alt dar si inca o provocare

Clarra, care imi este foarte draga si a carei sensibilitate si finete le apreciez foarte mult (imi inchipui ca este foarte feminina si finuta, iar eu tin foarte mult la aceste calitati la o femeie) mi-a daruit acest cadou special si o alta provocare.

Voi incerca sa transmit premiul mai departe unor blogarite pe care le urmaresc, si care am observat ca nu au mai primit premiul, intrucat, ca de obicei, sunt tentata sa il ofer multor prieteni care ma fac sa imi petrec timpul liber citind articolele lor, dar care au fost deja premiate. Ele imi cunosc oricum aprecierea.
Deci, va rog, luati mai departe:
- Somonica
- Deea
- Lucia
Iar provocarea:
1.DACA AI UN SUPRANUME:
Nu chiar…Poate asa cum ma alinta iubitul meu, si poate varia de la caz la caz, dar cred ca cel mai des Chitzy. Vine de la Chitzaita

2.UNDE TRAIESTI:
In Bucuresti

3.INALTIME:
1,59 m si multe complexe, mai ales ca am observat ca toate prietenele mele de blogarit care au raspuns pana acum la aceasta provocare sunt mega tall pe langa mine :(

4.ONOMASTICA:
05.06.1983

5. OCUPATIE:
Lucrez in marketing si asta vreau sa fac toata viata. Momentan Marketing Executive

6. FRATI:
Nop, sunt singura si egoista

7. LIMBA MATERNA:
romana

8. LIMBI VORBITE:
engleza

9. COLECTII:
Fara scopul de a face o colectie, achizitionez foarte multe farduri pentru pleoape, pe care le si folosesc, dar uneori mi-e ciuda ca imi cumpar nuante de la mai multe branduri, insa nuante de care mai am o gramada, fix aceleasi nuante...

10. NR LA PICIOR:
36 - 37

11. SCOALA:
Facultatea de Management, ASE si as fi dispusa sa renunt la anumite lucruri in schimbul faptului de a fi din nou la facultate. Fara job, desigur. Adica exact asa cum a fost la facultate.

12. MATERIA PREFERATA:
Matematica - ii datorez destul de mult din personalitatea mea

13. HOBBY:
Imi place sa ma documentez despre ceea ce ma intereseaza, sa ma uit la filme, si desi stiu ca suna ca un cliseu de cv, imi place sa fac trasee la munte, pentru aer, peisaj si forma fizica.

14. BANI DE BUZUNAR:
Salariul pe care il primesc. E ok, si mai ales il pot folosi integral ca "bani de buzunar"

15. DORINTA:
Ufff, e greu. Nu vreau sa fiu nevoita sa pierd niciodata ceea ce am acum si tot ce ma face fericita, ba dimpotriva, as vrea sa mai am pe cineva pe care inca nu am, dar va veni la un moment dat, cand sper sa nu fiu prea batrana totusi.

16. VISE:
Sa imi organizez singura timpul si indatoririle, ceea ce ar presupune sa am o afacere.

17. NUMAR NOROCOS:
Nu sunt superstitioasa deloc si nici nu am observat macar sa am vreo data norocoasa sau ca ceea ce ma face fericita sa se invarta in jurul unui numar...

18. AI VREA SA REVEZI:
Pe bunicii mei

19. ANIMALE DE CASA:
Pai eu stau in 2 case si din fericire sunt inconjurata peste tot de animalute. La parintii mei am un motan mare si frumos, iar la iubitul meu am 2 pisici de curte (vorba Clarrei) si un papagal in casa si un acvariu cu 6 pestisori aurii care imi indeplinesc mie dorinte.

4 comentarii:

  1. Ne asemanam ca si inaltime dar eu nu am complexe referitoare la acest "defect" :). Ma gandesc ca am si avantaje - pot sta ata pe langa baieti mai scunzi cat si pe langa cei inalti (evident purtand tocuri de 10-12 cm :D)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iulia, si eu port numai tocuri, dar din cauza "defectului". Doar la munte port incaltaminte sport.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru cuvintele frumoase. M-am rusinat tare de tot. Sincera sa fiu mi-as dori sa fiu mai feminina si mai finuta, dar nu sunt chiar asa. Fac mereu compromisuri intre feminitate si comoditate. Port tocuri din an in Paste, cel mai bine ma inteleg cu baietii, sunt inginer si iubesc matematica si restul stiintelor exacte. Deci nu sunt chiar idealul de finete si eleganta :P

    Iar in privinta inaltimii, cred ca nu ar trebui sa fii complexata. Important e sa ai un corp armonios si bine proportionat.

    PS: Vad ca impartasim pasiunea pentru matematica si documentare (bine, la mine documentarea face parte si din fisa postului, asa ca mi se potriveste de minune).

    RăspundețiȘtergere
  4. Clarra, am mai discutat despre asta si nu consider deloc balerinii lipsiti de feminitate, ba dimpotriva. Nu tocurile super cui sau stilul de vampa fac o femeie feminina. Din tot ceea ce scri, din felul in care te-am vazut in poza aceea ghemuita asupra unei vietati (nu imi dau seama exact ce era), pot spune ca esti extrem de sensibila, iar asta te face feminina si finuta. Stiu eu si gata.
    Si eu sunt pasionata de calculatoare si de tehnica moderna intr-o masura mult prea mare pentru o fata (cel putin asa mi s-a spus, dar eu nu vad legartura directa sau dimpotriva, in antiteza cu feminintatea). Daca matematica nu ma destupa la minte probabil as fi fost o mega smiorcaita fitoasa, dar asta sigur nu ma facea feminina.

    RăspundețiȘtergere