vineri, 23 aprilie 2010

Primele lucruri - o noua leapsa

Am mai primit o leapsa de la Clarra, care de fiecare data ma face sa ma gandesc cu drag la lucruile cu care ma provoaca. Asadar:
Primul cuvant pe care l-ai spus: spre disperarea parintilor mei care au fost foarte ingrijorati, nu am scos un cuvant pana la 2 ani. Pana atunci doar urlam cat ma tinea gura. La 2 ani m-au dus prima data la mare, iar seara, cand sa plecam de la restaurant eu am scos primele cuvinte: "Acum unde mergem?", dar exact asa rostite, perfect, fara nicio stalcire.
Prima zi de scoala generala: Eram ingrozita, nu vroiam sa stau, as fi preferat sa fiu oriunde in alta parte, sau in orice caz undeva macar cu mama. Desi am mers si la gradinita, de mica, scoala m-a speriat ingrozitor, pentru ca ai mei, chipurile ca sa ma responsabilizeze ma tot amenintau ca de cand o sa incep scoala nu o sa mai am timp sa ma joc sau sa stau la televizor sau sa am ce program vreau eu...horror, nu?
Primul tau sarut: eram in liceu, dar nu este ceva de care vreau neaparat sa imi amintesc. Nu a fost extraordinar, dar intre timp mi-am revenit. In fond conteaza cine sta in fata ta, nu?
Prima formatie care ti-a placut la nebunie: Backstreet Boys, obsesiv
Un CD al unei formatii straine: Savage Garden
Prima zi de liceu: Aceasta a fost intr-adevar deosebita pentru ca este un inceput la care eram mai constienta decat la prima zi de scoala. Imi amintesc totusi ca eram foarte timida pe vremea aceea. Liceul mi se parea destul de vechi, scoala din care veneam era mult mai moderna, insa desi vechi, in acelasi timp decent si mai ales prestigios. Ma mandresc si acum cu Colegiul National Mihai Viteazul si ori de cate ori in viata asta ar trebui sa mai fac liceul, tot pe acesta l-as alege.
Primul cuvant pe care ti l-a adresat prietena cea mai buna: Nu mai tin minte exact :( O cunosc de cand eram in clasa a doua, iar pana acum m-a cam lasat memoria...
Prima zi de facultate: Am absolvit Facultatea de Management, la ASE. Imi amintesc din prima zi de facultate ca eram debusolata: foarte multe cladiri codificate, foarte multe facultati, specializari, oameni noi, un alt nivel...dragostea vietii mele..da, am intalnit-o in facultate, iar la sfarsitul primului semestru avea sa devina dragostea mea implinita.
Prima oara cand ai postat pe blog (data): Am inceput initial un blog despre mine insami, insa am renuntat la el pentru ca imi venea destul de greu sa postez chestii despre mine, mi se parea ca nu am o viata zbuciumata, iar tot ce imi trece mie prin minte nu mi se parea notabil pentru nimeni si pentru nimic, deci am inceput acest blog specializat, pe care chiar imi face placere sa postez, sa vorbesc, sa impartasesc. Deci consider data de 15 februarie.

Un comentariu:

  1. Tu la 2 ani, eu la 3 ani :)). Mama mi-a dat sa beau din clopot ca asa i-au zis babele fara sorti de izbanda :)). Acum se roaga sa tac :D.

    RăspundețiȘtergere