vineri, 30 aprilie 2010

Demachiantul Elmiplant


Mi se terminase demachiantul meu de fata Olay, nu aveam chef sa merg in hypermarket dupa unul nou, si datorita review-urilor bune pentru demachiantul Elmiplant cu miere si cimbrisor m-am decis sa imi iau si eu unul de la farmacie, mai ales ca s-ar fi potrivit tenului meu. In continuare nu creditez cosmeticele, cremele bio, nu cred despre toate pe care scrie bio ca au ceva natural in ele, sau daca au, nu cred ca imi pot oferi ceva benefic si nemaivazut. Cred in continuare in chimie. Dar oricum fiind vorba doar de un demachiant...nu m-as incumeta absolut deloc la o crema de fata, de ingrijire sa folosesc orice. Am avut o experienta neplacuta cu o crema Yves Rocher, dar cand eram mai mica, mai nepriceputa si fara atatea principii :P cand mi s-a iritat fata ingrozitor si mi-au aparut bube.
Nu am gasit demachiantul pe care il cautam, nu aveam chef sa umblu dupa el, eram in mall si nu mai intentionam sa intru in alta farmacie in ziua aceea decat cea din mall, si am ales un alt demachiant de la Elmiplant, pentru ten uscat cu lapte de bumbac si vitamina E (cica).
L-am folosit si m-a surprins in mod placut, este foarte placut ca textura si catifelat la frecarea pe fata cu o discheta demachianta. In rest, face cam tot ceea ce face un demachiant de fata, cam despre toate pe care le-am incercat pot spune acelasi lucru. Nu ma determina sa folosesc o cantitate mai mica, deci folosesc tot 2 dischete pe ambele fete, pline pe 80% din suprafata fiecarei fete, fie ca este vorba despre demachiantul Elmiplant, L'Oreal, Olay, Garnier, La Roche (nu mai imi amintesc ce am mai avut). Mi se pare mult mai important demachiantul de ochi, sunt mult mai exigenta in privinta lui.
Elmiplant cu lapte de bumbac si vitamina E este un demachiant ok, isi face treaba, curata bine si cel mai gros fond de ten si cu putere mare de acoperire si lasa pielea catifelata. Nu m-as baza totusi deloc pe puterea de hidratare sau de inlaturare a sebumului in cazul demachiantului pentru ten gras. As fi dispusa sa mai imi cumpar si urmatorul tub, dar pana atunci cine stie ce mai imi iese in cale sau pe ce mi se mai pune pata.
De la o vreme insa, poate din cauza caldurii, am descoperit ca ador senzatia utilizarii apei termale (Ivatherm in prezent) pe fata, imediat dupa demachiere. Mi s-a terminat si lotiunea tonica si inca mai evaluez optiuni, deci am fost nevoita sa folosesc apa termala pe post de lotiune tonica, iar senzatia de piele moale si catifelata este astfel accentuata.

4 comentarii:

  1. si eu am acelasi demachiant,imi place foarte mult iar dupa miros ma topesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, este foarte ok si intr-adevar are un miros placut. Mai scrie-mi.

    RăspundețiȘtergere
  3. e cel mai bun si singurul de care nu ma ustura ochii,dar am inteles ca nu s-ar mai produce?cel verde?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela, ai dreptate, pe cel verde nu prea l-am mai vazut prin magazine...sigur s-a intamplat ceva cu el, dar nu am nicio informatie.

    RăspundețiȘtergere