duminică, 6 martie 2011

Castigatoare Giveaway MAC Kissable Lipcolour

Ma bucur enorm ca am trecut prin experienta primului giveaway cu o tema atat de interesanta si ii multumesc in special Corinei pentru idee, sfaturi, sustinere, organizare, colaborare si, dsigur nu in ultimul rand pentru premii.
Au fost raspunsuri care m-au impresionat extraordinar si va multumesc tutror ca mi-ati impartasit furia si ura voastra fata de fumat. Am citit si recitit cu mare drag raspunsurile voastre si le recomand tutror celor care ajung pe acest blog sa citeasca marturiile de aici. Sunt raspunsuri care mi-au dat fiori, cu adevarat.
Pentru ca tema i-a fost atat de draga Corinei, care a sarbatorit cu noi toate un an de cand s-a lasat de fumat, ei i-a revenit cea mai dificila sarcina de a alege cel mai impresionant comentariu, iar eu am apelat la random.org, insa chiar si asa am avut emotii.
Asadar, le multumesc in special participantelor:


Random.org a ales norocoasa de astazi:


Adica:

Atat Adelina, cat si castigatoarea de pe blogul Corinei sunt rugate sa ne trimita un email pana marti, 8 martie, ora 23. Vom stabili impreuna detaliile prin care vor intra in posesia premiilor.
In cazul in care castigatoarele nu vor respecta aceasta conditie, miercuri dimineata vom alege alte castigatoare.

2 comentarii: